maanantai 13. heinäkuuta 2009

Uusi työasema!


Tällaista olen aina halunnut ja kun sellaisen vihdoin löysin armas mieheni sen minulle vielä osti :-) Nyt sain printterin ja kaikki tarvittavat tietokonetavarat siististi paikoilleen (ennen jouduin printteriäkin pitämään vaatekaapin päällä...). Tässä on nyt itseasiassa niin hyvin tilaa, että mahdun varmasti jotain vähän askartelemaankin. Kannattaa tosiaan joskus luuhata alennusmyynneissä sellaisissakin kaupoissa, joissa ei normaalisti ehkä kävisi. Eikä vain uusi työasema, vaan myös uusi tuoli. Entinen rupesikin olemaan jo ihan hajalla, joten todella oli tarvetta uuden hankkimiselle. Se me vaan käytiin Ikeasta poimimassa.

2 kommenttia:

  1. WAU, hieno! Mulla oli kans tää nurkka ja tietokonepöytä aluks yhtä siisti, mut sit ku aloin askartelemaan tässä niin se on nyt vähemmän siisti ja hiivatin täynnä. Miten loma on muuten mennyt? Mä olin Myrskylässä ja sit mökillä ja nyt kotona, huomenna meen Vehmaalle Tarjan kans vähä jotain ehkä leimaillaan ja leikkaillaan sen vehkeillä taustoja yms.
    Tuntuu että olis iäisyyden ollut jo lomalla...eli pitäskö mennä duuniin:D ? No ei kait..terkkuja sinne.

    VastaaPoista
  2. Meillä on sujunut sukkelasti hiekkaa kärrätessä, tasoittaessa ja tampatessa. Saatiin lisäksi oikea porras eteen ja takaterassi melkein valmis. Tänään alko projekti autokatos + varasto. Sen verta oikeestikin lomaillaan että mennään miniristeilylle torstai-illalla. Terkkuja myös sinne.

    VastaaPoista